Nu stiu cum ar fi aratat drumul parcurs pana la vindecarea sotului meu, daca l-am fi parcurs singuri. Si nici nu vreau sa stiu.

Il celebram astazi, cu multa bucurie si adorare in inimile noastre, pe Cel care ne-a fost aliat, pe Cel care ne-a adus eliberarea, vindecarea, pe Cel care ne-a dat biruinta: Isus Cristos.  A Lui este cu adevarat toata gloria.

Ii multumesc pentru taria pe care mi-a dat-o de am putut strabate drumul pana la capat. Ii multumesc pentru ca in aceasta perioada mi-a aratat ce virtute este rabdarea. Ii multumesc pentru ca m-a invatat cat de importanta este iertarea. Ii multumesc pentru iubirea din inima mea, pe care El a sadit-o. Ii multumesc ca in momentele cele mai grele, m-a ajutat sa-l vad pe sotul meu asa cum El il vedea: ranit, frant, legat, dar prea-iubit de Dumnezeu. Ii multumesc pentru ca a ascultat rugaciunile noastre, si l-a eliberat pe sotul meu de sub tirania alcoolului. Ii multumesc pentru ca ne-a vindecat ranile si putem trai astazi o viata normala, nebantuita de reprosuri. Ii multumesc pentru sotul pe care-l pusese deoparte pentru mine. Ii multumesc pentru intelegerea pe care mi-a dat-o in privinta alcoolismului.

Ii multumesc pentru ca El este cel mai bun prieten al meu. Ii multumesc pentru sansa pe care mi-a dat-o, de a-L cunoaste. Ii multumesc pentru iubirea pe care mi-o poarta, o iubire perfecta, greu de inteles si de acceptat de catre noi, oamenii.

Ii multumesc pentru ca a ales sa se nasca astazi pentru ca sa-mi arate aceasta iubire. Ii multumesc pentru ca este Viu si Adevarat. Ii multumesc pentru tot.

Daca iti doresti sa ai alaturi pe cel mai puternic aliat pe care l-ai putea avea, nu trebuie decat sa-i ceri ajutorul. Te iubeste la fel de mult, cum ma iubeste pe mine. Il iubeste pe sotul tau la fel de mult cum l-a iubit si-l iubeste pe sotul meu. Sta cu bratele larg deschise si asteapta sa-L chemi in viata ta. Daca asta vrei, atunci e simplu. Nu ramane decat sa spui urmatoarele cuvinte cu gura ta, din inima ta, ca si cum ai crede:

„Doamne Isuse, vino in viata mea. Recunosc ca sunt slaba si neputincioasa si am nevoie de puterea ta. Iarta-mi, Doamne, toate pacatele, cu voie si fara voie. Recunosc ca tu esti Salvatorul si Mantuitorul meu. Recunosc ca te-ai nascut azi, ca ai murit pe cruce pentru pacatele mele, ca ai inviat din morti pentru ca eu sa am o viata noua. Amin!”

2 thoughts on “Celebrandu-l pe Isus

  1. Primesti cu sorcova si mai tirziu?…Am inceput anul asta mai mult tirindu-ma…dar cum nu ma pot oprii, de la o vreme a trebuit sa ies din starea aia si iaca-ma in vizita …

    Imi place mult cum scrii. Imi place si mai mult ce scrii!!! Cuvintele tale vin de la inima…si intelepciunea lor de la Dumnezeu insusi. Succes…sa dea Domnul ca multi sa citeasca si sa le fii de marturie ca dragostea acopere, totul, iarta totul si INVINGE TOTUL!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website