Blogul meu are subtitlul :” Despre lucruri despre care nu vorbeste nimeni…”. Problema alcoolului este unul din ele, fiind trecut la categoria „lucruri rusinoase”. Dar asta trebuie sa inceteze. Problemele despre care nu vorbim risca sa ramana fara rezolvare. Daca nu vorbim despre problema alcoolului, nu o vom intelege niciodata. Pentru ca ea este in esenta foarte diferita de ceea ce aparentele lasa sa se vada. Cultura societatii in care traim, nu ne ajuta sa trecem dincolo de ele.

Am simtit pe pielea mea dificultatea de a discuta despre astfel de lucruri,  lipsa unor experiente similare impartasite care sa ma ajute sa inteleg.

Eu asta incerc sa fac prin intermediul acestui blog: sa-mi pun propria experienta la dispozitia ta. Sa-ti ofer momentul de usurare, povestindu-mi lucrurile pe care ti-e greu sa le marturisesti altcuiva, pentru ca nu poate intelege. Vei gasi informatii despre problema alcoolului in familie, adunate din surse variate, care sa te ajute sa intelegi mai bine situatia in care te afli si ce este de facut. Tot ceea ce am invatat, toate informatiile pe care le-am adunat si tot ceea ce am trait, iti sta la dispozitie.

Daca nu dam din experienta noastra celor care au nevoie de ea, ea va ramane doar o amintire grea, care doare atunci cand te intorci la ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website