„Cand ai obtinut ceea ce ti-ai dorit pentru tine insuti, si te simti regina pentru o zi, mergi in fata oglinzii si priveste-ti imaginea din oglinda. Si fii atenta la ceea ce are ea sa-ti spuna.

Si asta pentru ca nu sotul tau, nu familia ta si nu prietenii tai sunt judecatorii modului in care treci tu prin propria ta viata. Persoana care te priveste din oglinda este aceea a carei judecata si al carei verdict conteaza in viata ta.

S-ar putea ca unii sa te considere prea directa. Si, sa te considere persoana potrivita aflata la locul potrivit. Dar, imaginea din oglinda va spune despre tine ca esti o persoana de nimic daca nu vei putea sa o privesti direct in fata.

Trebuie sa multumesti acea femeie care te priveste din oglinda, nu conteaza restul. Pentru ca ea este cea care va fi cu tine pana la sfarsitul vietii tale, orice s-ar intampla pe drum. Iar daca femeia care te priveste din oglinda a ajuns sa fie prietena ta, atunci ai trecut cu brio cel mai dificil test.

Poti pacalii oamenii din jurul tau, de-a lungul intregii tale vieti. Poti primi batai prietenoase pe umar din partea celor din jurul tau. Dar, recompensele finale vor fi doar lacrimi si durere daca ai inselat femeia care te priveste din oglinda.”

Cuvintele de mai sus, pe care le-am luat din materialele primite la grup, nu sunt o pledoarie pentru egoism si ego-centrism. Sunt o pledoarie pentru respectul de sine. Pentru grija fata de propria noastra persoana. Pentru acceptarea propriei noastre fiinte.

Incepem sa ne iubim atunci cand acceptam ajutor. Cand suntem dispuse sa renuntam la comportamentele auto-distructive si luam decizia ferma de a schimba ceea ce trebuie schimbat in viata noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website