Ziua de azi va fi asa cum noi o facem. Indiferent de vreme, de genul de munca pe care trebuie sa-l facem, de persoanele cu care ne vom intersecta drumurile, vom simti bucurie si pace daca asta vom alege sa simtim.

Daca agonizam asupra circumstantelor care nu ne plac sau daca salasuim in esecurile avute in incercarea de-a controla pe ceilalti, vom fi jefuiti de fericirea care ar trebui  sa o experimentam. Depresia, frica, furia si frustarea au umbrita pasii nostri pentru ca nu am preluat controlul singurului lucru care a fost tot timpul sub controlul nostru total – atitudinea noastra.

Este atat de simplu sa dam vina pe ceilalti pentru fiecare rid pe care-l avem. Dar, daca vom creste cu convingerea ca suntem responsabili pentru ceea ce simtim sau gandim, ne vom simti plini de putere. Niciodata stima noastra de sine nu va ma fi diminuata. Si vom fi atat de fericiti pe cat ne vom propune sa fim.

„Iar Aceluia, care poate sa va pazeasca de orice cadere, si sa va faca sa va bucurati fara prihana si plini de bucurie inaintea slavei Sale, singurului Dumnezeu, Mantuitorul nostru, prin Isus Hristos, Domnul nostru,  sa fie slava, maretie, putere si stapanire, mai inainte de toti vecii, si acum si in veci. Amin ” (Iuda 1:24-25)

Fiecare dintre noi s-a nascut frant intr-un anumit fel. Fiecare dintre noi ducem batalii cu greselile noastre, scurtaturile si esecurile. totusi, exista o cale de a incepe si a duce mai departe o noua viata. Incepem aceasta noua viata prin Isus Cristos care a murit pentru fiecare dintre noi. Atunci cand ne predam viata lui Cristos, natura noastra franta, greselile noastre, scurtaturile si esecurile sunt sterse. Cand incepe in noi aceasta noua viata, avem in noi bucurie si putere. Aceasta viata noua pe care ne-o da noua Cristos, este o viata care ne inunda din plin, si este sursa bucuriei si fericirii noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website