Rugaciunea seninantatii are puterea de a ne schimba vietile la modul cel mai concret. Partea cea mai grea este sa ne reamintim ca ne putem baza pe ea. Ceea ce ne ofera aceasta rugaciune, este posibilitatea de a ne linisti mintile suficient de mult pentru a putea intelege ce anume vrea Dumnezeu de la noi. In liniste, vom gasi curajul de a accepta ceea ce trebuie sa acceptam si puterea de a schimba ceea ce trebuie sa schimbam.

Nu este neobisnuit sa gandim ca toata lumea trebuie sa se schimbe, mai putin noi. De exemplu, fiecare dintre cei prezenti in grupul de sprijin, am venit la prima intlnire dornici de a afla cum anume ii putem schimba cei din jurul nostru, convinsi fiind ca asa vom fi fericiti. Dar, din fericire pentru noi, nu prin schimbarea celorlati ne vom gasi noi fericirea. Daca fericirea noastra este legata de ceea ce fac ceilalti, intodeauna ei ne vor controla. Ce existenta trista am putea avea!

Fercirea pe care o meritam va veni dupa ce vom face doua lucruri: pimul, sa luam puterea, care ne apartine, de a dori sa-i acceptam pe ceilalti asa cum sunt; al doilea, sa facem un legamant de a schimba ceea ce putem schimba si sa mergem inainte pe acest drum. Folosirea rugaciunii seninatatii ne face responsabili de fericirea noastra.

DOAMNE, da-mi SENINANTATEA sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba,CURAJUL sa schimb lucrurile pe care le pot schimba si INTELEPCIUNEA de a discerne intre ele ! Si in toate, FACA-SE VOIA TA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website