Intodeauna lipsa de speranta ne ameninta cu intunecarea oricarei perspective. Poate ca avem nevoie de luni sau chiar ani pentru a zidi aceasta relatie, pentru a crede cu  adevarat  ca Dumnezeu vrea sa ne ajute in orice moment. Dar, este adevarat.

Putem astepta cu seninatate orice intamplare ce va aparea de-a lungul zilei, daca ne vom aminti ca Dumnezeu este alaturi de noi in aceasta calatorie. Atat de multe lucruri ne-au ingrozit de-a lungul anilor care au trecut, pentru ca am crezut ca suntem singuri. Ne-am temut ca nu ne putem descurca in situatiile in care ne-am aflat. Acum avem speranta, seninatatea si credinta ca totul este bine, si ca totul va fi bine, pentru ca Dumnezeu ne este la fel de apropiat ca si respiratia.

„Si Eu voi ruga pe Tatal, si El va va da un alt Mangaietor, care sa ramana cu voi in veac;” (Ioan 14:16)

Singuratatea este dusmanul nostru permanent. Dar, in aceste atat de frumoase cuvinte plne de adevar, Isus ne spune ca nu vom fi niciodata singuri. Nu numai ca nu vom fi singuri, dar vom avea un prieten pe vecie. Atunici cand te simti singur, iar asta se intampla oricui, Duhul Adevarului care locuieste in tine, iti va reaminti de prezenta Sa. Daca lumea ar sti despre acest prieten al tau, pe care nu-L vede si pe care nu-L aude, poate ca te-ar considera nebun. Lumea nu-L va accepta. Dar, tu nu vei mai fi niciodata singur pentru ca El este o parte din tine si o parte din viata ta. Duhul impartaseste cu tine fiecare respiratie a ta. Fiecare bataie a inimii tale este facuta prin forta iubirii pe care o numim Duhul Sfant, Dumnezeu si Isus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website