Sa avem resentimente fata de cei din jurul nostru este un lucru comun. Avem resentimente fata de succesele pe care le au oamenii care ne sunt antipatici. Daca noi avem un succes mic in viata noastra, suntem plini de resentimente la marile reusite ale vecinilor nostri. Avem resentimente fata de cat de bine arata sau cat de norocosi sunt unii dintre prietenii nostri. Si, cu siguranta, suntem plini de resentimente la dresa dependentului din viata noastra, care continua sa consume, in vreme ce noi ne straduim atat de mult sa-l schimbam.

Cum putem noi renunta la resentimente, de vreme ce le simtim atat de natural, de firesc? Niciodata nu ne-am propus sa avem resentimente; si totusi, ele vin. Dar, invatam de la cei din grupul nostru, ca de fapt, resentimentele vin prin decizia noastra, iar ele nu ne fac de loc sa ne simtim bine. De fapt, duhul nostru este impovarat ori de cate ori lasam resentimentele vii in viata noastra.

Invatam sa ne rugam pentru cei care nutrim resentimente. Ne rugam ca si ei sa primeasca in vietile lor  binecuvantarile pe care noi le dorim pentru viata noastra. Aceste lucru pare imposibil de facut … pana incercam sa-l facem. Dar, odata ce am facut-o ne simtim, in mod miraculos, eliberati.

” Ramasa vaduva, si fiind in varsta de 84 de ani, Ana nu se departa de templu, si zi si noapte slujea lui Dumnezeu cu post si cu rugaciuni.” (Luca 2:37)

Puterea rugaciunii elibereaza catre noi minunata si imensa putere a lui Dumnezeu. Vrem putere si avem nevoie de putere, pentru ca suntem slabi si suntem plini de greutati.

Puterea rugaciunii elibereaza catre noi o imensa resursa invizibila de putere care schimba vieti si chiar cursul istoriei.

Puterea rugaciunii este valabila pentru toti. Oricare persoana de pe planeta Il poate chema pe Dumnezeu si poate fi auzita de El.

Puterea rugaciunii aduce credinta proaspata. Atunci cand credinta noastra oboseste, putem striga la Dumnezeu, putem stabili legatura cu El, iar El reimprospateaza credinta si convingerile noastre.

Puterea rugaciunii aduce curajul reinnoit de a face fata celor mai mari frici si anxietati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website