„Toate nevoile mele imi vor fi implinite astazi. Toate”.  Repetam mereu acest lucru, pana cand ajungem sa credem. Putem incepe ziua cu aceasta declaratie. Si o putem repeta de-a lungul intregii zile.

Uneori este de mare folos sa stim la ce anume speram si care sunt nevoile noastre. Si, chiar daca nu cunoastem aceste lucruri, putem crede ca Dumnezeu le cunoaste.

Atunci cand cerem, cand ne incredem si credem ca nevoile noastre vor fi implinite, ele se  implinesc. Uneori, si lui Dumnezeu ii pasa de cele mai mici lucruri, daca ne pasa si noua.

„Simon Petru le-a zis: „Ma duc sa prind peste.” „Mergem si noi cu tine”, i-au zis ei. Au iesit si au intrat intr-o corabie; si n-au prins nimic in noaptea aceea. Dimineata, Isus statea pe tarm; dar ucenicii nu stiau ca este Isus.  „Copii”, le-a zis Isus, „aveti ceva de mancare?” Ei I-au raspuns: „Nu”. El le-a zis: „Aruncati mreaja in partea dreapta a corabiei si veti gasi.” Au aruncat-o deci si n-o mai puteau trage de multimea pestilor. Atunci ucenicul pe care-l iubea Isus a zis lui Petru: „Este Domnul!” Cand a auzit Simon Petru ca este Domnul, si-a pus haina pe el si s-a incins, caci era dezbracat, si s-a aruncat in mare. Ceilalti ucenici au venit cu corabioara, tragand mreaja cu pesti, pentru ca nu erau departe de tarm decat cam la doua sute de coti.  Cand s-au coborat pe tarm, au vazut acolo jaratic de carbuni, peste pus deasupra si paine.” (Ioan 21:3-9)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website