Sa ne pastram vietile simple si linistite, poate parea pentru inceput plictisitor. Multi dintre noi am fost obisnuiti sa traim la extreme: lucrurile fie ca mergeau dupa voia noastra, si atunci eram in extaz, fie tot iadul se declansa si atunci deveneam furiosi la maximum, poate chiar cu ganduri de sinucidere. Toata situatiile care apareau, erau definite prin propria noastra perspectiva, fie ea si gresita. Sa creem haos, devenise un lucru normal.

Poate parea ciudata, pentru inceput, noua noastra viata din procesul de recuperare. Dar, cu timpul, daca am decis ca vrem sa traim in seninatate si vrem sa luam lucrurile pe indelete, astfel incat sa putem gandi inainte de a reactiona in fata unor anumite circumstante, acest fel de abordare ni se va parea normala. Din fericire, avem un tipar dupa care putem face acest lucru. Programul celor 12 pasi va face posibila aceasta schimbare, si orica alta schimbare vom dori sa facem in viata noastra.

„Dar oricui va bea din apa, pe care i-o voi da Eu, in veac nu-i va fi sete; ba inca apa, pe care i-o voi da Eu, se va preface in el intr-un izvor de apa, care va tasni in viata vesnica.” (Ioan 4:14)

Indiferent de situatiile prin care trecem, intodeauna putem incepe o noua viata. Putem incepe o faza noua sau o noua perioada de crestere in viata noastra. Lucruri uimitoare si incredibile se pot intampla in viata noastra, atunci cand o luam de la capat in inima, mintea si sufletul nostru. Putem inlocui ideile vechi cu idei noi. Putem inlocui pesimismul cu optimism. Putem gasi speranta atunci cand totul pare lipsit de speranta. Dumnezeu vrea ca viata noastra sa vibreze. El vrea ca viata noastra sa fie plina de speranta si promisiuni de bine. Ce fel de Dumnezeu ar vrea ca noi sa fim osanditi si jalnici ? Ce fel de Dumnezeu ar vrea ca noi sa  gandim ca sfarsitul este aproape, cand sfarsitul este doar inceputul unei glorioase vesnicii? Daca Ii vom da voie, Dumnezeu va umple inima noastra cu puterea sa reinnoitoare. Dumnezeu va da mintii noastre esenta intelepciunii Sale reinnoitoare. El va face ca sufletul nostru sa vibreze cu o noua vibratie a vesniciei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website