Ne tine cumva dorinta de a fi perfecti in neputinta de a fi maximum din ceea ce putem fi? Este in regula sa gresim? Din incercari si greseli invata oamenii sanatosi. Dar, faptul ca ne asteptam sa facem totul perfect ne umple de frustrari daca nu reusim, sau ne este ata de frica de esec incat nici macar nu mai incepem sa facem ceva. Pierdem atat de mult din viata noastra dorind sa fim perfecti, incat nici macar nu mai incercam sa facem ceva nou.

Pentru ca nevoia de a fi perfecti ne provoaca atata suferinta, ii judecam foarte aspru si pe cei din jurul nostru. Foarte repede, perfectiunea devine blestemul vietii noastre. Din fericire, ii putem cere lui Dumnezeu si prietenilor din grupul de sprijin, sa ne ajute sa ne acceptam pe noi insine ca fiind fiinte umane imperfecte. Si, vom reusi sa facem acest lucru mult mai usor, daca vom invata sa-i acceptam pe ceilalti asa cum sunt.

„… dar, cand va veni ce este desavarsit, acest „in parte” se va sfarsi” (1 Corinteni 13:10)

Noi traim intr-o lume imperfecta. In fiecare zi suntem bombardati cu stiri care arata cat de imperefect este omul. In viata noastra spirituala, suntem nascuti cu duhuri imperfecte, la fel cum si trupurile noastre sunt nascute imperfect. Dar, in viata noastra spirituala, va veni o vreme cand  toate lucrurile vor fi facute perfecte. In viata noastra spirituala, duhul nostru se va desprinde din trupul nostru si duhul nostru va deveni perfect atunci cand Il vom vedea pe Isus. In Cristos, vom trai vesnic. Ii putem multumi lui Isus Cristos, Salvatorul si Mantuitorul nostru, pentru viata vesnica. Cristos a murit pentru noi, pentru ca prin El si in El  sa fim facuti perfecti. Chiar si acum, cand simtim si experimentam iubirea lui Cristos, putem gusta din perfectiunea Sa. Putem gusta din acea zi in care vom fi cu El ca sa-L laudam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website