Atunci cand viata alaturi de alcoolic ma coplesea, nu stiam in ce directie sa merg sau cum sa iau o decizie corecta. L-am respins pe Dumnezeu pentru ca aveam resentimente fata de ceea ce eu consideram a fi o pedeapsa nedreapta. Dar, mi-am dat deama ca de una singura nu puteam decat sa inrautatesc si mai mult situatia. Intr-un moment de adanca disperare m-am intors din nou la El, lasandu-mi viata si voia in mainile Sale. Odata ce m-am predat Lui, avand incredere totala in El, povara mea s-a micsorat. Nu pot explica modul in care se intampla acest lucru si nu vreau sa uit vreodata ca Isus este gata sa ma ajute, dar numai in masura in care am incredere in El si Il las la carma vietii mele.

Ce sa-mi amintesc astazi:

Daca, in loc sa am incredere in Dumnezeu, ma incred numai in puterea mea, in inteligenta mea si in prudenta mea, nu imi voi gasi calea catre El si catre ajutorul Lui. El mi-a oferit darul credintei. Acceptandu-l, trebuie sa pun deoparte felul lumesc de a vedea si intelege lucrurile si sa am incredere in El.

„Increde-te in Domnul din toata inima ta si nu te bizui pe intelepciunea ta! Recunoaste-L in toate caile tale, si El iti va netezi cararile.” (Proverbe 3:5-6)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website