Vrem sa schimbam atat de multe aspecte ale vietii noastre. Vrem ca alcoolicul sa devina abstinent, vrem ca locul de munca sa ne implineasca, defectele sa dispara. Si am vrea ca toate sa se intample astazi! „Sa luam ceea ce avem nevoie atunci cand avem nevoie”, spun cei mai intelepti dintre noi. Pas cu pas incepem sa credem ca, in desfasurarea vietii noastre, exista un anumit timp pentru fiecare lucru; este pur si simplu timpul lui Dumnezeu, nu al nostru.

Ceea ce ne ajuta sa acceptam acest lucru este convingerea noastra ca ne putem descurca cu ceea ce se intampla, doar pentru ziua de azi. Sigur, inca o zi intr-un loc de munca ce nu ne place, poate fi tolerata. Viata alaturi de un dependent activ poate fi de asemenea tolerata, daca vom lua fiecare zi pe rand, una cate una. Unele comportamente noi, pozitive, cum ar fi sa spunem ceva mai mult decat un rapid „buna ziua” vecinilor nostri, le putem incerca doar pentru ziua de azi. Rezultatele ne vor epata. Posibilitatile ne vor entuziasma.

Traind doar ziua de astazi, vom privi cu prospetime noua cursul fiecarei zile in derulare. Putine lucruri ne vor mai colpesi, daca invatam sa traim fiecare zi pe rand.

„Va las pacea, va dau pacea Mea. Nu v-o dau cum v-o da lumea. Sa nu vi se tulbure inima, nici sa nu se inspaimante. ” (Ioan 14:27)

Dumnezeuda fiecarei persoane puterea de a face alegeri. Pentru multi oameni, alegerile care sunt la indemana nu sunt intodeauna cele mai bune alegeri. Cand ne simtim grabiti si plini de tensiune pentru ca simtim  nu avem de ales, Dumnezeu nu este binecuvantat si nici noi nu suntem binecuvantati. Il gasim pe Dumnezeu atunci cand suntem calmi, in momentele de seninatate din viata noastra. Nu Il gasim pe Dumnezeu atunci cand suntem grabiti si stresati, indiferent de motivul pentru care suntem stresati.

Adesea,cand ne simtim grabiti si stresati, ne putem opri pentru ca sa petrecem macar cateva momente in rugaciune si meditatie cu Domnul nostru. Sa gasim pacea in Cristos nu este numai un rezultat pe care il asteptam ca urmarea a relatiei pe care o avem cu El … sa gasim pacea in Cristos, ar trebui sa fie unul dintre telurile noastre zilnice alaturi de El.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website