Nu trebuie sa fim intodeauna puternice pentru a fi niste femei puternice. Uneori, puterea noastra este exprimata mai bine atunci cand suntem vulnerabile. Uneori, trebuie sa ne destramam, apoi sa ne reconstruim, pentru a putea ramane pe drumul pe care trebuie sa mergem.

Cu totii avem zile cand nu putem impinge lucrurile mai mult,  nu putem sa nu ne indoim de noi insine, nu putem sa nu ne concetram asupra fricii, nu putem fi puternice.

Sunt zile in care nu ne putem concentra sa fim responsabile.  Cateodata, nu vrem sa iesim din pijamale. Cateodata plangem de fata cu altii. Ne expunem epuizarile, irascibilitatile sau furia.

Aceste zile sunt in regula. Sunt in regula.

Faptul ca ne putem permite sa ne destramam atunci cand simtim nevoia, face parte din procesul prin care invatam sa ne purtam de grija. Nu trebuie sa fim tot timpul fortarete ale puterii. Suntem puternice. Am dovedit-o. Si vom ramane puternice daca ne vom permite curajul de a ne simti speriate, slabe si vulnerabile, atunci cand avem nevoie sa experimentam astfel de sentimente.

Ce sa-mi amintesc astazi:

Am nevoie sa stiu ca pot sa fiu vulnerabila si slaba fara sa ma simt vinovata pentru acest lucru. Sunt un om. Am momente in care totul devine prea mult si prea greu. Dar, chiar daca voi ceda, stiu ca ma voi ridica de jos si voi merge mai departe. Momentele mele de slabiciune nu ma fac mai putin puternica.

„Voi, copilasilor, sunteti din Dumnezeu; si i-ati biruit, pentru ca Cel ce este in voi este mai mare decat cel ce este in lume.” (1Ioan 4:4)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website