Problemele sunt oportunitati pentru a creste. Ele ne permit sa experimentam intelepciunea altor oameni, atunci cand le cerem ajutorul. Daca vrem, problemele ne pot ajuta sa imbunatatim relatia noastra cu Dumnezeu. Avem astfel sansa de a exersa linistea interioara si de a gasi  locul in care, de fapt, se afla raspunsurile la intrebarile noastre. Pana cand nu am avut o mostra a acestui dar, nu am putut afla ce anume ne lipseste din viata. Atunci cand recunoastem prezenta lui Dumnezeu, fiecare situatie capata o noua perspectiva. Fiecare detaliu al fiecarei zile se schimba.

Haideti sa nu ne mai fie frica de probleme. Haideti sa la privim ca pe niste reamintiri a faptului ca am uitat ca Dumnezeu este prezent in viata noastra. Vom avea claritate si confort atunci cand vom calatori zilnic, in liniste, cateva momente. Pacea va veni odata cu analizarea problemei.

„daca se intampla sa cada, nu este doborat de tot, caci Domnul il apuca de mana.” (Psalmul 37:24)

Lui Dumnezeu nu Ii place slabiciunea omeneasca. El nu este fericit si multumit atunci cand vede slabiciunea omului. El nu simt bucurie atunci cand suntem doborati de viata. Sub noi, avem o mana puternica care ne tine. Atunci cand suntem slabi si lucrurile incep sa se naruie, haideti sa privim si sa vedem cum ne tine mana sa puternica . Dumnezeu ne sustine chiar si atunci cand noi nu o stim. Dumnezeu ne sustine in momentele noastre de infrangere. El ne sustine atunci cand suferim. Atunci cand suntem raniti sau desconsiderati de ceilalti. Dumnezeu ne sustine atunci cand suferim o pierdere prin instrainare. Atunci cand credem ca nu mai exista nici o cale de a merge mai departe, mana lui Dumnezeu, plina de speranta, ne da puterea. Atunci cand credem ca nu mai eista nici o posibilitate de a iesi la lumina, mana plina de puterea a lui Dumnezeu ne va ridica, ne va da speranta si ne va da putere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website