Nerabdarea noastra ne face anxiosi si agitati. Si adesea, provoaca conflicte cu cei din jurul nostru. Noi vrem ceea ce vrem si vrem atunci cand noi vrem! Probabil ca nu mai credem ca ceea ce trebuie sa se intample in viata noastra, se va intampla oricum la momentul potrivit.

Tot ceea ce avem, este clipa de fata. Oamenii cu care ne impartim vietile merita atentia noastra totala si dragostea noastra totala. Pentru ei, pentru fiecare dintre ei, noi ne invatam lectiile si mesajele de le Dumnezeu. Interactiunile noastre cu cei din jur fac parte din calatoria noastra, si cu cat suntem mai senini si mai calmi in cadrul lor, cu atat mai multe vom primi din fiecare dintre ele.

Daca vom alege ca motto-ul dupa care sa ne traim viata sa fie IA-O MAI USOR, felul in care vom percepe fiecare experienta se va schimba. Furia asupra partenerului de viata care inca mai bea sau asupra copilului rebel se va diminua daca ne vom aminti mereu motto-ul IA-O MAI USOR. Noi spunem ca am dori sa nu mai traim in atata tensiune, ca ne-am saturat de stresul din viata noastra. Putem schimba aceste lucruri instantaneu; este doar o problema de alegere. Daca tinem minte sa o luam mai usor, va fi mai usor.

Dar vine ceasul, si acum a si venit, cand inchinatorii adevarati se vor închina Tatalui in duh si in adevar; fiindca astfel de inchinatori doreste si Tatal. Dumnezeu este Duh; si cine se inchina Lui, trebuie sa I se inchine in duh si in adevar.” (Ioan 4:23-24)

O minciuna: Esti sortit esecului.

O minciuna: Ai pierdut si vei continua sa pierzi.

O minciuna: Vei primi numai vesti proaste, in fiecare zi.

O minciuna: Totul se naruieste, se naruieste, se naruieste.

Minciunile ne pot face sa ne simtim confortabil, pentru ca ele confirma ceea ce simtim si gandim in momentul de fata. Si nu numai asta, dar atunci cand credem minciunile, noi le putem transforma pe ele in realitatea noastra. Atunci cand minciunile noastre se adeveresc pentru ca am crezut in aceste minciuni, se intampla ca vom respimge tot mai mult orice adevar care este menit sa ne elibereze. Cand se pare ca minciunile noastre se adeveresc, ne trezim impinsi tot mai adanc  in inchisoarea minciunilor. Adevarul este ca noi nu trebuie sa fim sortiti esecului. Dar, daca noi credem ca suntem sortiti esecului, atunci tocmai ne-am condamnat. Adevarul este ca, doar pentru ca in trecut am pierdut nu inseamna de loc ca vom pierde si in viitor. Dar, daca avem in noi o mentalitate de perdant, vom sfarsi prin a pierde mai mult decat a castiga. Adevarul este ca nu se prabuseste totul in jurul nostru. Dar, daca ne gandim mereu ca lucrurile se naruiesc, acest lucru se va intampla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website