Imi pun si azi aceeasi intrebare de ieri: „Ce fac eu cu ceea ce am ? ” Este o intrebare care poate cuprinde multe aspecte. De exemplu, capacitatea de a ne aminti. Daca am primit darul unei memorii limpezi, bune, cum imi folosesc eu acest dar?

E putin probabil ca Dumnezeu sa-mi fi dat acest dar cu scopul de a-mi aminti mereu toate greselile, sentimentele ranite, regretele inutile si suferintele personale. Cu siguranta, acesta este un mod gresit de a ma folosi de darul Lui, atata timp cat sunt atat de multe lucruri placute si satisfacatoare de tinut minte.

Ce sa-mi amintesc astazi:

Ce fac cu aceasta capacitate pretioasa de a-mi aminti ceea ce s-a intamplat in trecut? Daca o folosesc pentru a-mi aminti experientele interesante si placute, voi avea o perspectiva salvatoare asupra problemelor mele actuale. Imi pot folosi memoria pentru a retine binecuvantarile zilei de azi, intarindu-ma fata de necazurile viitoare.

„Totusi El suferintele noastre le-a purtat, si durerile noastre le-a luat asupra Lui, si noi am crezut ca este pedepsit, lovit de Dumnezeu si smerit. Dar El era strapuns pentru pacatele noastre, zdrobit pentru faradelegile noastre. Pedeapsa care ne da pacea a cazut peste El, si prin ranile Lui suntem tamaduiti. ” (Isaia 53:4-5)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website