Inainte de a pune capat acestei zile, haideti sa vedem cinstit cum am fost in aceasta zi. Am fost noi plini de ganduri bune si de curtoazie la adresa prietenilor nostri si la adresa celor pe care ii iubim? I-am criticat noi pentru ca nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor noastre? Ne-am pus la pamant pentru ca nu ne-am putut ridica la standardele celor din jur? I-am cerut indrumare lui Dumnezeu sau am luat decizii egoiste?

Este crucial sa ajungem sa intelegem cine anume suntem, daca vrem sa ne schimbam. Daca vom face un inventar zilnic atunci vom vedea cat de tare dorim sa ne schimbam. Multi dintre noi doresc sa faca schimbarile, altminteri nu ar mai fi in program. Oricum, nu trebuie sa schimbam totul dintr-o data. Da fapt, nici nu ar fi posibil. Haideti sa ne concentram asupra schimbarilor minore. Evaluarea lucrurilor pe care le-am facut, la sfarsitul fiecarei zile, ne va arata limpede care sunt lucrurile pe care trebuie sa le facem diferit.

„Drept raspuns, Isus i-a zis: „Adevarat, adevarat iti spun ca, daca un om nu se naste din nou, nu poate vedea Imparatia lui Dumnezeu.” (Ioan 3:3)

Poate ca pentru noi, fiecare zi este aceeasi veche zi. Dar, chiar si pentru Dumnezeu, care este infinit si in afara timpului, fiecare zi este un nou inceput. Fiecare zi este un nou inceput. Pentru Dumnezeu, fiecare zi este o zi a sperantei si a marilor asteptari. Dumnezeu detine cheile maretiei in viata noastra. Atunci cand acceptam adevarul lui Dumnezeu si adevarul despre Dumnezeu, in noi se naste un spirit nou. Ca si muritori, noi nu putem intelege cu usurinta cum anume se poate innoi viata noastra. Noi traim in taramul natural, material. Dumnezeu traieste in taramul supranatural. In taramul supranatural, ceea ce noua ar putea sa ni se para mereu la fel, arata diferit in ochii supranaturali ai lui Dumnezeu. Fiecare zi este o noua zi in care sa implinim voia lui Dumnezeu, sa aratam dragostea Lui si compasiunea Lui. Fiecare zi este un nou inceput, chiar daca fiecare zi seamana cu cele dinainte. Priveste catre Dumnezeu in fiecare zi. Atunci cand Il privim pe Dumnezeu prin ochii nostri spirituali, vedem frumusetea Lui in permanenta reinnoita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website