Uneori, drumul nu este clar.

Mintea noastra devine incetosata, suntem confuzi. Nu stim exact care ar trebui sa fie urmatorul nostru pas, cum va arata, care este directia spre care ar trebui sa ne indreptam.

Acesta este momentul in care ar trebui sa ne oprim, sa cerem calauzire si sa ne odihnim. Este timpul in care ne putem elibera de frica. Putem astepta. Putem simti confuzia si haosul, si apoi ne putem detasa de ele. Calea se va dezvalui de la sine. Urmatorul pas va fi descoperit. Nu trebuie sa stim totul acum. Vom sti cu timpul. Putem crede acest lucru. Ne putem detasa si crede.

„Increde-te in Domnul din toata inima ta si nu te bizui pe intelepciunea ta! Recunoaste-L in toate caile tale, si El iti va netezi cararile.” (Proverbe 3:5-6)

3 thoughts on “Meditatii zilnice pentru codependenti – 3 septembrie

  1. Foare frumos post! Multumesc! As vrea sa intreb daca exista un forum pe tema acestui forum.

  2. Sunt codependenta, as dori sa primesc meditatiile zilnice, NU TREBUIE, dar ar o placere sa le citesc.

  3. Imi cer scuze, Maria,pentru ca iti raspund atat de tarziu. Solicitarea ta m-a surpins si m-a bucurat in acelasi timp. Am incercat sa gasesc cea mai buna varianta, pentru ca nu ma doresc sa mai pun meditatiile pe blog, cel putin sub forma in care au fost pana acum. Prin urmare, varianta pe care am gasit-o este sub forma unui forum, in care „topicurile” vor fi aceste meditatii zilnice. Desigur, este un forum deschis, deci oricineva putea comenta sau spune ceva … Ne vedem curand, pe forum!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*
Website